Om RaDirekt

RaDirekt AB grundades 2013 av Rafael Bengtsson efter insikten att Stockholms många små- och medelstora företag förlorar på att inte gå samman och använda sin gemensamma inköpskraft. Adam Nyberg kom in i bolaget under andra halvan av 2014 och idag drivs RaDirekt av Rafael Bengtsson och Adam Nyberg. Namnet RaDirekt kommer från idén att mindre och mellanstora byggföretag som inte har omsättningen och inköpsvolymen för att få storkundsavtal också borde kunna få dessa, därav RaDirekt - "Ramavtal Direkt".

Vad gör vi?

Vi är en inköpsorganisation för små- till mellanstora byggföretag med nuvarande verksamhetsområde Stor-Stockholm.

RaDirekt är en neutral partner som verkar för lönsammare byggföretag där vi gemensamt förhandlar för alla våra medlemmar.
Detta möjliggör en stor förhandlingskraft gentemot våra leverantörer och därmed unikt utvecklade avtal med priser som byggföretag endast kan få via oss.
Vidare jobbar vi endast med professionella leverantörer som vi vet kan lämna den service som vi kräver att våra kunder får där varje kund har sin egna RA-kontaktperson.

Vi har idag avtal som täcker de flesta områden för våra kunder - däribland byggmaterial, återvinning, kakel- och klinker, maskinuthyrning, drivmedel med mera.
Nya avtal inom olika områden tillkommer kontinuerligt och befintliga avtal omförhandlas årsvis till förmån för våra kunder.

Som medlem hos RaDirekt får man tillgång till dessa avtal, kostnadsanalyser samt hjälp med upphandling och offert.
Vi anordnar även kostnadsfria event, evenemang och träffar, t.ex. frukostar och luncher hos våra samarbetspartners.

Se under Leverantörer för att se vilka vi samarbetar med.
Är det leverantörer du inte jobbar med idag? Var inte rädd för att testa något nytt - vi ser till att eventuella byten till våra avtal och leverantörer sker snabbt och smidigt!
Vi har kunder som sänkt sina kostnader på exempelvis byggmaterial med 30 % och börjat jobba med våra professionella aktörer samt skapat ett mer långsiktigt och värdefullt samarbete med både leverantörer och oss på RaDirekt.

Vilka är vi?

Rafael Bengtsson - Delägare - 0708 19 99 33
Rafael, eller "Raffe" som han kallas har stor och lång erfarenhet av försäljning, inköp och upphandling. Har idag hand om större delen av nykundsbearbetning och nya leverantörer.
Adam Nyberg - Delägare - 0736 48 40 18
Adam är examinerad IT-ekonom från Stockholms Universitet och har drivit eget företag sedan 2012. Har idag hand om utveckling av de tekniska bitarna, CRM samt försäljning.

Joakim Lantto - Utesäljare - 0707 79 20 67

Växel - 08 120 590 44